Illustratie van:
2

David Brown 850 - Hoe keerring aftakas (pto) vervangen

Ik heb een david brown 850 waar van de hefinrichting het niet doet nu denk ik dat dat komt om dat de keerring van de aftakas slecht is en daardoor geen olie heeft. Nu wil ik de keerring vervangen maar kom er niet helemaal achter hoe ik er bij kan. Ik heb het plaatje waar de aftakas door geen loopt los gemaakt maar krijg hem er niet af. Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik nu veder moet.

Met vriendelijke groet Arie Struijk

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Zit er helemaal geen olie meer in?
Aanzuig van oliepomp zit onder in de versnellingsbak.
Beetje afhankelijk welk hydraulisch systeem jouw trekker heeft, kun je eea testen.
Maak even een foto van de hefhendel en voeg deze toe. Aan de aftakaspot te zien is dit een vroege 850 en dan zou het kunnen zijn dat deze nog van voor de Implematic serie is.
Dan heeft deze mogelijk het hydraulisch systeem gelijk aan een 900 / 23 / 30.
+1
@DieterL bedankt voor je reactie. Ik heb gekeken ik dacht dat de olie van de versnellingsbak en de hefinrichting los van elkaar waren. maar blijkt dat de olie van de versnellingsbak ook gebruikt wordt voor de hefinrichting nu zat er wel genoeg olie in volgens de peilstok. Het is inderdaad een vroege 850.ik heb ondertussen de keerring vervangen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 850 en hebben de trefwoorden olie , aftakas , hefinrichting , pto , vervangen , david brown en keerring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0