Foto van een Case IH CVX 1170, Paar kuub grond wegbrengen voor een tuintje. Nu geen olie lekkage meer met de atlas, maar nu blijft die warm lopen, kan maar paar minuten draaien voordat het alarm afgaa

Case IH CVX 1170

+3
Inter-844s
Foto van een Case IH CVX 1170, Paar kuub grond wegbrengen voor een tuintje. Nu geen olie lekkage meer met de atlas, maar nu blijft die warm lopen, kan maar paar minuten draaien voordat het alarm afgaat. Vermoed dat de waterpomp het heeft begeven want de radiateur voelt niet warm aan.
wim-same
@Inter-844s of de thermostaat gaat niet open.
+1
Inter-844s
@wim-same Die zou ik er eerst nog kunnen uithalen om te kijken of die dan wel koel blijft

Reacties

CaseCS130
Kieper is Black edition geworden zie ik. Jammer dat je zoveel trammelant hebt met de Atlas, dan gaat de lol er een beetje af.
De cvx kwam mooi voorbij in dat filmpje van troostwijk een paar maanden geleden, zag het nu pas.
+1
Inter-844s
@CaseCS130 Had de trekker toen net gepoetst, dus zag er ook op zijn beste uit. Normaal is de lak wel wat doffer. Maar nog geen dag spijt van die trekker, de kraan daarentegen valt wel tegen. Je valt van het één in het andere en daar ben ik langzamerhand wel klaar mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CVX 1170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!