Diefstalverzekering opgeknapte oude tractor

Ik ben bezig met restauratie van een oude tractor, en begin te denken over de verzekering. Heeft iemand ervaring met,een diefstalverzekering? Bij welke maatschappij, kostprijs, voorwaarden.
reden: er kruipt aardig wat tijd/geld in zo’n restauratie dus diefstalverzekering lijkt me te overwegen.
Woon in Belgie.

Deel dit topic

Reacties

+2
roscho
Als het echt een waardevolle trekker is, zou ik hem eerst laten taxeren. Met dat taxatierapport kun je dan naar de verzekering om een offerte te vragen.
Betreft het een trekker die snel mee te nemen is? Een minitrekker zet je zo op de aanhanger, maar voordat je met een oude Lanz weg bent, duurt het even. Daar zullen dieven dus niet zo snel aan beginnen.
Verder maakt het voor de verzekering meestal ook uit of de trekker achter slot en grendel staat. Zo in een onbewaakt schuurtje langs de weg valt ws. niet goed te verzekeren, er worden meestal eisen gesteld aan gebouw, deuren, sloten etc.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , verzekering , ervaring , kostprijs , bezig met restauratie en Restauratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0